To je to što me zanima!

'Zvjezdicama' se kupuje i pasta za zube, Pogbu se mora buditi

Zlatan Ibrahimović bijesan je na mlade igrače Manchester Uniteda, koji nemaju poštovanja prema klubu. Ako se nešto ne popravi i on će početi uvoditi red...
Vidi originalni članak

Prošlo ljeto Manchester United za Paula Pogbu (24) dao je više od 100 milijuna eura, a Francuz je tada postao najskuplji igrač u povijesti.

Poslije su ga prestigli Neymar (222 milijuna eura) i Kylian Mbappe (170 milijuna eura), no i od trećeg najskupljeg igrača u povijesti očekuješ određenu profesionalnost. Pogotovo jer ga klub plaća 12 milijuna eura na godinu.

A on? Zaspao je i nije se pojavio na treningu. Zvali su ga na mobitel i  fiksni telefon, ali ni traga ni glasa od Francuza.

Jose Mourinho je bio primoran poslati članove svojeg stožera da ga probude. A sve to dogodilo se 3. prosinca, jutro nakon sjajne pobjede Uniteda protiv Arsenala 3-1. 

A Pogba više baš i nije klinac , ima 24 godine i francuski je reprezentativac.

Takav nedostatak poštovanja prema klubu izuzetno smeta Zlatana Ibrahimovića i ostale Unitedove veterane, koji sve češće prigovaraju 'klincima'. Potpuno ih je razljutilo ponašanje mladih 'zvijezda'.

Sve je otišlo toliko daleko da im članovi kluba odlaze u trgovinu i kupuju pastu za zube i ostale higijenske potrepštine. Eto s čime se mora nositi Jose Mourinho.

- Nevjerojatno je kako su neki igrači nesposobni za život. Da su u nekom manjem klubu vjerojatno bi ostali u sobi cijeli dan pitajući se što moraju napraviti - rekao je jedan službenik u klubu.

Unitedovi klinci bi se trebali 'probuditi', jer bit će problema ako će Zlatan uvoditi red. Bolje im je da to izbjegnu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marijan39 24.12.2017.

    Uzet šibu i po guzi

  • Madridista007 23.12.2017.

    Ja garantiram da se npr Ronaldo i Messi ne moraju zvat na fiksne telefone da bi dosli na trening! Jer da moraju nebi ziher imali svaki po 5 zlatnih lopti! A ak ce ovima Zlatan uvoditi red, bit ce crvenih turova od ritanja i crvenih lica od pljuskanja.

  • profi19 23.12.2017.

    E pa to je razlika izmedju pravih zvijedza poput Ibre, Ronalda i Messia. Garant njih ne budi niko! Vec se sami pripremaju za tekem i treninge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare