To je to što me zanima!

Zvone Boban: Jovetić nije kao ja, mora još puno učiti

Crnogorski 19-godišnji nogometaš Stevan Jovetić ovoga je ljeta prešao iz Partizana u Fiorentinu u transferu vrijednom oko 8 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Jovetićeva prirodna pozicija je ona napadačka, ali ga trener Fiorentine Cesare Prandelli običava koristiti na krilu. Iako su Jovetića u Italiji neki mediji počeli uspoređivati sa Zvonimirom Bobanom, legendarni bivši kapetan hrvatske reprezentacije misli da on ima još puno toga za dokazati.
- Ne poznajem Jovetića baš dobro, ali ne mislim da je sposoban igrati kvalitetno iza dvojice napadača, pogotovo u Italiji - rekao je Boban za Il Giornale Della Toscana.
- Previše se igra s loptom i ponekad ne razumije dobro situaciju u sredini. Mislim da mora naučiti kako se uskladiti s ostatkom momčadi. Također, mislim da mu napadačka pozicija također nije urođena. Nema naročiti osjećaj za gol.
- Je li Jovetić poput mene? Možda po poziciji na kojoj igra, jer sam i ja u Dinamu igrao na istoj. Ali ja sam u karijeri igrao na puno različitih pozicija. Jovetić još mora puno naučiti na taktičkom planu - dodao je Boban.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mato_swe 03.12.2008.

    samo je jedan zvone boban :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare