To je to što me zanima!

'Zvone Boban mi je rekao da Mandžo želi ostati u Bayernu'

Zvonimir Boban mi je otkrio da Mandžukić želi ostati iako mu se neke stvari ne sviđaju. Jasno je da će na ljeto biti tražen, rekao je analitičar Massimo Marianella
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić želi ostati u Bayernu unatoč tome što će u klub na ljeto doći Robert Lewandowski. Barem tako tvrdi talijanski novinar i nogometni analitičar Massimo Marianella koji se poziva na Zvonu Bobana.

- Zvonimir Boban mi je otkrio da Mandžukić želi ostati iako mu se neke stvari ne sviđaju. Jasno je da će na ljeto biti tražen – rekao je Massimo Marianella za SkySport24.

Podsjetimo, nedavno su španjolski mediji javili da Real Madrid i Mandžukić već imaju usmeni dogovor po kojem će se hrvatski reprezentativac na ljeto preseliti u kraljevski klub.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Lebron James 27.03.2014.

    Bayern je proklet klub, pogledajte malo u proslost., svi dobri napadaci su zamijenjeni iako su bili u situaciji kao mandžukić (najbolji strijelci bla bla nebitno) tako ako ode nadam se da to nece bit Real nego Chelsea !

  • Djwolfram_1 26.03.2014.

    Nek ide jer bude sjedio na klupi,Lewandovski od pocetka sezone bude prvi izbor,ako ostane preporucam mu da izabere idealno mjesto na klupi i rekne DIBS kao Sheldon Cooper,cepaj te me ako ne bude tako

  • maarko007 26.03.2014.

    bilo bi mi draze vidjet ga u tandemu s modricem ronaldom i baleom nego ovdje gdje ga svi gaze koliko god mogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare