To je to što me zanima!

Sportme.hr, Point i Vi – Sportiraj se! – Sportski vikend

Ako vjerujete u pozitivne aspekte sporta i rekreacije, dođite za vikend u Point shopping centar na sportsku manifestaciju i provedite s nama najbolji ‘aktivni’ vikend u rekreaciji.
Vidi originalni članak

Želite li se rekreirati baš po vlastitom guštu? Odlično, ovog vikenda u Point shopping centru pronađite omiljenu sportsku aktivnost za sebe, svoje dijete, roditelje i prijatelje. Nudimo i provjerene savjete nutricionista, uglednih kineziologa te ljudi s višegodišnjim iskustvom i potvrđenim rezultatima u svijetu sporta.

Sportme.hr i Point shopping centar organiziraju sportsku manifestaciju za sve rekreativce i one koji to žele postati. Ove subote i nedjelje moći ćete isprobati treninge različitih sportskih aktivnosti i odlučiti se za aktivnost koja najbolje odgovara vašim ciljevima i interesima. Nudimo vam sljedeće aktivnosti: testiranje vlastitih fizičkih predispozicija, vježbanje s utezima, vježbanje s girjama, mjerenje i procjena nutritivne ravnoteže tijela kod nutricionista, mali nogomet, badminton, ples, salsu, hip hop, break dance, insanity, zumbu, cross fit, razne borilačke vještine, jogu, terapeutske usluge i masaže te mnogo drugih interesantnih sadržaja. Navedene sportske usluge moći ćete isprobati s trenerima, prijateljima, djecom ili partnerom, a uz to možete dobiti i edukaciju te sve potrebne informacije o aktivnostima, grupnim te individualnim treninzima. Održavat će se i natjecanja na koja se možete prijaviti s vlastitom ekipom i odigrati nezaboravnu utakmicu na jedinstvenoj lokaciji. Sve usluge su besplatne i potrebna je samo dobra volja i želja za rekreacijom. Preporučujemo korištenje sportske odjeće i obuće kako bi vaš talent primijetili svi prisutni.

Idi na 24sata