To je to što me zanima!

Sportska ikona Boba Živojinović parijao u NOI na Zrću

Sportska ikona bivše države, karizmatični Boba Živojinović, odlično se zabavljao u klubu NOA na popularnom Zrću. Legendarni tenisač koji je prošle godine NOU posjetio u društvu svoje supruge Lepe Brene, ovog je puta došao u pratnji prijatelja
Vidi originalni članak

Sportska ikona bivše države, karizmatični Boba Živojinović, odlično se zabavljao u klubu NOA na popularnom Zrću. Legendarni tenisač koji je prošle godine NOU posjetio u društvu svoje supruge Lepe Brene, ovog je puta došao u pratnji nekoliko prijatelja. Društvo se odlično zabavljalo, a kako i ne bi, kada se klub NOA u svojoj petoj sezoni postojanja na Zrću definitivno nametnula kao kraljica plaže. I dok prava jadranska sezona tek počinje, NOA već više od mjesec dana diše punim partijanerskim plućima. 

Sve je započelo još početkom lipnja, kada se u klubu odigravao Spring Break Festival, kojeg su hodočastile tisuće rasplesanih ljudi iz čitave Europe. Krajem lipnja plažu su već tradicionlano okupirali gosti iz Velike Britanije, a srpanj je ponudio Dream Island Festival, na kojem nastupa krema DJ glazbene scene. NOA je svake večeri doslovno krcata, nema vakumskih rupa u periodima između festivala, atmosfera je sjajna, plesni podij krcat, jednako kao i VIP odjeljci, u kojima su viđena mnoga lica iz sportskog i estradnog života regije, pa tako i legendarni tenisač Boba Živojinović. Nema sumnje da će NOA do kraja sezone zadržati titulu najvrućeg kluba Zrća. 

Idi na 24sata