To je to što me zanima!

Spremni za ljetne popuste u HT-ovu webshopu?

U ponudi od 19. do 28. kolovoza su tri atraktivna smartphonea - Nokia Lumia 520, Sony Xperia E i Samsung Galaxy Fame. Posebne ponude potražite na stranicama Hrvatskog telekoma.
Vidi originalni članak

Najbolja webshop ponuda nudi smartphone Nokia Lumia 520 sa žutim kućištem za osam kuna (prije 438 kuna) u Planu za surfanje L.

Uz istu tarifu moguće je jeftinije nabaviti i crnu Sony Xperia E, čija je cijena spuštena za 240 kuna, s 248 na osam kn.   

Plavi Samsungov Galaxy Fame dolazi s tarifom Plan za surfanje L, po 140 kuna nižoj cijeni (prije 148, sada osam kuna). 

Ako koristite trajni nalog, možete dobiti još po 200 kuna popusta. Uređaja ima u ograničenim količinama. Požurite ako ih se želite domoći s popustom. 

Ponuda vrijedi samo za privatne i poslovne korisnike koji kupuju u HT-ovu webshopu, kao i za nove korisnike te one koji se odluče na prijelaz s bonova na pretplatu

Svaki mjesec, otprilike u ovo vrijeme, potražite posebne tjedne ponude, u sklopu kojih će izdvojiti ponešto iz svoje ponude što ćete moći nabaviti uz popust.

Ako vam zatreba pomoć pri kupnji u webshopu, zatražite je putem chata od prodajnih agenata. Kliknite na ikonicu s natpisom 'Imate pitanje?' u donjem desnom kutu ekrana i pričekajte da vam se javi prvi koji je slobodan.

Posebne ponude potražite na stranicama Hrvatskog telekoma.

Idi na 24sata