To je to što me zanima!

Stiže najcool magazin za najcool ekipu!

Novi teen magazin COOL nudi mnoštvo superzanimljivih tema iz svijeta tinejdžera. Od Justina Biebera do cool hrvatskih ekipa...
Vidi originalni članak

NOVO! U srijedu, 21.11. potražite najcool magazin za najcool ekipu! Na više od 40 stranica svakog mjeseca ne propustite mnoštvo zanimljivih rubrika, tema, vijesti i plakata iz teen svijeta. 

Ono što je u teen svijetu hit, to možete pronaći u novom teen magazinu. Nije lako izaći na kraj sa svim problemima u društvu, školi, vezi ili ljubavnoj situaciji, zato COOL eksperti pomažu u svemu, rješavaju sve od ljubavnih i seksualnih do školskih i obiteljskih problema. Novi teen magazin prima istinite ispovijedi tinejdžera u kojima opisuju svoje zanimljive avanturice, prve poljupce ili užasno neugodne situacije u kojima su se, primjerice, obrukali pred simpatijom.

Za mlade ljubitelje mode tu su i specijalizirane rubrike u kojima su najbolje odjevne kombinacije i “krpice” koje su trenutačno “in”, a može ih se naći po prihvatljivoj cijeni. Uz glavnu temu, u nezaobilaznom posljednjem nastavaku “Sumrak sage” otkrijte kako zavesti dečka u deset dana, a u velikom testu saznajte koliko ste cool. U COOL-u možeš uvijek saznati koje se pjesme najviše slušaju, koje knjige će te oboriti s nogu, a koje aplikacije i filmovi najviše zabaviti...

COOL otkriva tajne sa snimanja i pomaže ti da otkriješ koji je Sumrak- dečko stvoren baš za tebe. Edward, Jacob, Emmett ili Jasper? Saznaj u COOL-u... Novi COOL magazin potražite u srijedu, 21.11. besplatno uz 24sata.

Idi na 24sata