To je to što me zanima!

Što je zajedničko našim vrhunskim nogometašima?

Pranjić, Rebić, Mujčin, Kovačić, Perišić, Tomečak i Kramarić naši su vrhunski nogometaši koji su se okupili samo radi jednog cilja! Nije u pitanju zabijanje golova ovaj put, nego brisanje granica!
Vidi originalni članak

Projekt #brisemogranice kojim Polleo Sport želi motivirati pojedince da brišu vlastite granice u životu, privukao je i naše nogometaše koji su pravi primjer truda, upornosti i brisanja granica. Svatko od njih dao je svoj primjer trenutaka u životu kada su mislili da više ne mogu, da je teško i neizdrživo, ali su ipak nastavili dalje! Uz sve svoje obveze, ipak odvajaju slobodno vrijeme kako bi objavili fotke na našem motivacijskom zidu i time dali svoj doprinos za zakladu Paraolimpijac. Osim toga, žele biti dio društva koje je puno entuzijazma, dobre vibre i time dopuštaju drugima da i njih motiviraju da budu još bolji na nogometnim terenima, ali i privatno. Ovaj pokret je definitivno svježa energija koja je potrebna u ovim teškim vremenima.

Pridruži se pokretu i postani dio zajednice! Pozivamo te da nam putem društvenih mreža (Instagram, Twitter, Facebook) pokažeš svoje zdrave navike i na taj način inspiriraš druge. Koristi hashtag #brisemogranice i „post-aj“ svoje fotke, video uratke ili motivacijske poruke. Posjeti nas na www.brisemogranice.com i svojom objavom budi jedan od motivatora. I ono najbitnije - za svaku osobu koja objavi sadržaj na društvenim mrežama, Polleo Sport donira po jednu kunu „Zakladi Paraolimpijac“. Uz ovu aktivnost, možeš pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice „Brišemo granice“ po cijeni od 15kn gdje se sav prihod od prodaje donira spomenutoj zakladi.

*Napomena. Objavljivanje putem Facebooka, za razliku od Instagrama i Twittera, ne se radi „postanjem“ sadržaja na zidove privatnih profila, već direktno na „wall“ stranice www.facebook.com/polleosport

Idi na 24sata