To je to što me zanima!

Što ona kaže... Što se skriva iza naizgled savršenih veza?

Svatko od nas zna barem jedan takav par. Toliko su savršeni da sama pomisao na njih izaziva mučninu. Kod njih sve ide tako glatko, no je li to uistinu tako?
Vidi originalni članak

Ljeto u Zagrebu uvijek me asocira na Stross. Dobre svirke, opuštena atmosfera, izvrsna lokacija i poznata lica - dovoljni su razlozi zbog čega volim sparne ljetne večeri provodi na Gornjem gradu. Tako sam prošli tjedan na Strossu naletjela na Marka, nekadašnjeg kolegu s fakulteta, koji je, eto slučaja, prijatelj mog bivšeg dečka Petra.

Nakon prvotne oduševljenosti što se nismo sreli i vidjeli godinama, uslijedile su tipične priče – završetak fakulteta, posao i (ne)zadovoljstvo uvjetima na tom istom poslu. Potom malo komentiranja nestabilnog vremena, prohladni dani koji nisu baš tipični za ljeto. Da, svijet lagano propada.

Kad više nismo imali općenitih tema za obraditi, očekivano pitanje je izrečeno pomalo sramežljivo, ali s puno znatiželje.„Pa reci ti meni, što bi' s mojim prijateljem? Kako sam se iznenadio kad sam čuo. Pa vi ste bili savršen par, ja već mislio brak, djeca i sve to skupa“, ispipava teren Marko.

Ostatak teksta pročitajte na budi.in

Idi na 24sata