To je to što me zanima!

Što ona kaže o... alkoholu, ludoj zabavi i golotinji na Zrću?

U oskudnom badiću, a često i bez kojeg njegovog dijela, ona se zavodljivo izvija na zvukove glazbe. Ona je kraljica. Barem na Zrću to može biti.
Vidi originalni članak

U jednoj ruci joj je obavezno hit koktel ljeta, a u drugoj je primjerak nabildanog i obrijanog muškarca. U svom elementu, ona ne vidi ništa osim zabave i uživa u pažnji koju dobiva ne samo od frajera pored sebe, nego i ostale muške ekipe. Naravno, čim je objektiv u blizini, pažnja se usmjerava na fotografa. Ona je kraljica. Barem na Zrću to može biti.

Prošla su vremena kad je postojala jedna jedina kraljica Novalje, a zvala se Sandra Dabo. Zamijenile su je mnogo mlađe, zgodnije, pijanije i prije svega ispadima sklonije djevojke. Ljubazne djevojke koje će za dobru sliku skinuti badić i ponosno prezentirati svoje adute. Kako gornje tako i donje. Naša glavna turistička atrakcija za luda partijanja iz godine u godinu privlači isti tip ljudi. One koji su došli zabavljati se od jutra do sutra u bazenima punim spolnih bolesti. I one koji su došli dobro se zabavljati promatrajući ih. Moram priznati da se ja ubrajam u ovu drugu kategoriju koja puna zanimanja promatra ovaj turistički fenomen.

Ostatak teksta pročitajte na budi.in

Idi na 24sata