To je to što me zanima!

Stručno predavanje „Održiva krajobrazna arhitektura“

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira stručno predavanje „Održiva krajobrazna arhitektura“ u srijedu, 12. ožujka 2014. od 13.00 do 16.00 sati u dvorani HKIG
Vidi originalni članak

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se pridružite i popratite stručno predavanje pod nazivom “Održiva krajobrazna arhitektura“, u srijedu, 12. ožujka 2014. od 13.00 do 16.00 sati u dvorani HKIG, Ulica grada Vukovara 271/I, Chromosov toranj, Zagreb. Stručno predavanje održava se u suradnji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju (HSZG) i Hrvatskog društva krajobraznih arhitekata (HDKA).

S početkom u 13.00 sati, osnovne informacije o zelenoj gradnji i pozdravni govor održat će Dubravka Nižetić iz Savjeta za zelenu gradnju (HSZG), a uvodni govor održat će Mario Jukić, Predsjednik Hrvatskog društva krajobraznih arhitekata (HDKA). Nešto više o Suvremenim tendencijama u krajobraznom oblikovanju reći će Iva Rechner s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Zavoda za vrtnu umjetnost, ukrasno bilje i krajobraznu arhitekturu. O Revitalizaciji povijesnog perivoja s obzirom na principe zelene gradnje nešto više reći će nam Boris Gerenčević iz Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Zagrebačke županije, dok će Ines Hrdalo s Agronomskog fakulteta u Zagrebu reći nešto više o Ulozi zelenih sustava u održivim urbanim sredinama.

Sponzori ovog simpozija su tvrtke Sika Croatia d.o.o., Firestone Building Products Europe i ACO građevinski elementi d.o.o. koji će u drugom dijelu programa Stručnog predavanja predstaviti svoje proizvode i usluge.

Svoj dolazak u dvoranu HKIG radi praćenja stručnog predavanja molimo najavite do utorka, 11. ožujka u 16h putem e-maila: dora.skokic@gbccroatia.org

Kolegici Nižetić možete javiti svoju zainteresiranost za intervju sa sudionicima Simpozija ili prateće fotografije (091 3880 212) kao i za dodatne informacije.

Više o Savjetu za zelenu gradnju na: www.gbccroatia.org ili Facebook/Zelena gradnja.

Idi na 24sata