To je to što me zanima!

Sve je dostupnije uz Visa Classic karticu na rate!

Pri tome račun možete podijeliti na obroke pri samoj kupnji na posebno označenim prodajnim mjestima ili naknadnim pozivom na besplatni broj Kontakt-centra Hypo banke 0800 14 14
Vidi originalni članak

U uz Visa Classic karticu sada je moguće plaćati na rate, pa je kupovina dostupnija nego ikad. Na jednostavan način odgodite plaćanje i rasteretite svoj kućni budžet – koristite svoju Hypo Visa Classic karticu te plaćeni iznos podijelite na rate. U ratama možete plaćati sve transakcije učinjene na prodajnim mjestima i bankomatima u zemlji i inozemstvu, putem interneta ili samoposlužnih uređaja. I ono najbolje – sami odabirete broj mjesečnih obroka, od 2 do 12, za sve transakcije iznad 300 kuna.

Pri tome račun možete podijeliti na obroke pri samoj kupnji na posebno označenim prodajnim mjestima ili naknadnim pozivom na besplatni broj Kontakt-centra Hypo banke 0800 14 14. 

Svi koji imaju Visa Classic karticu već su se uvjerili da je VISA jedna od najprihvaćenijih kartica u cijelom svijetu te vam omogućuje plaćanje robe i usluge na više od 28 milijuna prodajnih mjesta, podizanje gotovine na milijun bankomata, i to 24 sata dnevno 365 dana godišnje. K tome, s Visa Classic karticom možete ulaziti u 24-satne uslužne zone svih banaka u zemlji i inozemstvu koje nose oznaku VISA. Pri tome je neupitna sigurnost platnih transakcija, a inozemne troškove možete plaćati u kunskoj protuvrijednosti.

A kako do Visa Classic kartice?

Jednostavno – Visa Classic karticu Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. mogu dobiti sve domaće i strane fizičke osobe kojima se odobri zahtjev na osnovu ispunjene pristupnice, a pristupnicu možete podići u najbližoj poslovnici Hypo banke ili je otisnuti s web-stranice www.hypo-alpe-adria.hr

Idi na 24sata