To je to što me zanima!

Svečano otvoren METRO PRO centar u Varaždinu

Svečano otvorenje održalo se uz posebno osmišljeni program, kulinarske delikatese te kulinarski show proslavljenog kuhara Alma Čatlaka
Vidi originalni članak

METRO Cash and Carry je 23. studenog pokrenuo projekt veleprodajnih centara manjeg formata, a u Varaždinu je, u nazočnosti poslovnih partnera i predstavnika lokalne vlasti, svečano otvorio prvi tog tipa u Hrvatskoj – METRO PRO centar. Samo svečano otvorenje održalo se uz posebno osmišljeni program, kulinarske delikatese te kulinarski show proslavljenog kuhara Alma Čatlaka koji je svojim delicijama oduševio uzvanike.

METRO PRO centar svoja vrata kupcima otvorio 24.11. u 7,00 sati, a radno vrijeme centra je od ponedjeljka do subote od 7,00 – 21,00 sati, dok je nedjeljom zatvoren.

Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik grada Varaždina Goran Habuš  koji je istaknuo da je posebno  zadovoljan što je novo radno mjesto u METRO PRO centru  našlo dvadeset i dvoje njegovih sugrađana. Osim gradonačelnika, podršku otvaranju prvog METRO PRO centra svojim su dolaskom dali i predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore, direktorica Turističke zajednice grada Varaždina te brojni poslovni partneri.

Idi na 24sata