To je to što me zanima!

Svi lajkaju Zadar za europsku destinaciju godine!

Ludilo na društvenim mrežama: Slavni Colin Jackson, zadarski sportaši u svijetu, Vlada RH - svi lajkali Zadar za europsku destinaciju godine
Vidi originalni članak

„Ovo vraća tako slatke uspomene. Prekrasna obala, nevjerojatna hrana i divni ljudi. Sretno Zadre“ – poručio je legendarni velški atletičar Colin Ray Jackson na svom Instagramu nakon što je lajkao Zadar i podržao njegovu nominaciju za najbolju europsku destinaciju 2016. godine koju organizira portal „European Best Destinations“ iz Bruxellesa.

Kao osvajač olimpijskog srebra iz Seoula te nekadašnji dvostruki svjetski prvak i četiri puta uzastopno zlatni na europskim prvenstvima na 110 metara s preponama, Jackson je samo najslavniji sportaš koji se priključio kampanji „Lajkaj Zadar“ Turističke zajednice Grada Zadra. Učinili su to i vrhunski zadarski sportaši zdušno podržavajući nominaciju svog rodnog grada za turistički najboljeg među 20 najboljih destinacija u Europi.   

„Zadar je najljepši! Cijela je Hrvatska najljepša“ – oduševljeno su komentirali sljedbenici zadarskog „Vatrenog“ Danijela Subašića na njegovom twitteru. Vratar „Monaca“ i sigurna reprezentativna jedinica za nogometni Euro 2016. ima ih gotovo 27 tisuća, pa će kampanja „Lajkaj Zadar“ otići i u mnoge francuske domove. A iz  španjolske Fuenlabrade javio se i sjajni košarkaški organizator igre Marko Popović. Zajedno sa suprugom Teom pridružio se sve većem broju onih koji lajkaju Zadar poručivši iz predgrađa Madrida: „Nigdje kao doma“. Još jedan zadarski košarkaški play, Rok Stipčević, s juga Italije gdje igra za sicilijanski „Dinamo Sassari“ kaže: „Dajte glas za najbolju europsku destinaciju. Naravno, za moj rodni grad!“ Iz Italije tvita i Saša Bjelanović, nekadašnji nogometaš „Zadra“ i mnogih europskih i talijanskih klubova: „Za naš Zadar!“ 

Svoj lajk za Zadar možete dati na ovom linku: www.birajzadar.com 

Srce glumice Pinčić Rogoznica kuca za Zadar

Zadarskom „ludilu“ na društvenim mrežama i kampanji „Lajkaj Zadar“ Turističke zajednice Grada Zadra pridružili su se zadarski celebrity, pa glumica Doris Pinčić Rogoznica poručuje: „Zadarsko srce kuca još u nama … Daj svoj glas za Zadar, grad u kamenu“. A svoj glas dala je i Vlada Republike Hrvatske koja je na službenom twitteru objavila nominaciju Zadra za najbolju europsku destinaciju 2016. godine i link na portal „European Best Destinations“ iz Bruxellesa gdje se može glasovati. 

Idi na 24sata