To je to što me zanima!

Taxi Cammeo u 2013. godinu ulazi s novim voznim parkom

Zadovoljstvo klijenata i najkvalitetnija usluga osnovne su misli vodilje u Taxi Cammeo, a kontinuirano razvijanje metoda i usluga koje će to postići i dugoročno održati smatraju se najvažnijim ciljem.
Vidi originalni članak

Posljednji je tjedan tekuće godine, a poslovna zajednica podvlači crte poslovanja svojih tvrtki u proteklih dvanaest mjeseci. Analiziraju se potezi, rezultati, inicijative i učinci, a sjena Europske unije odavno je već u strategijama i planovima svih ozbiljnijih, kratkoročnih i dugoročnih, poslovnih planova. Tako će godina za Taxi Cammeo, najvećeg hrvatskog taksi prijevoznika završiti s obnovom cijelog voznog  parka te povećanjem broja vozila na zagrebačkim ulicama. Građane Rijeke i Osijeka već prevoze potpuno nova Cammeo vozila -  Škode Octavije u Osijeku i atraktivni Volkswagen Passati u Rijeci, a za početak 2013. godine najavljena je i obnova voznog parka u Zagrebu. Noviji, moderniji izgled te dodatnih 76 licenci koje je Grad Zagreb prije nekoliko dana dodijelio Taxi Cammeu svrstavaju ovog taksi prijevoznika na prvo mjesto kada je u pitanju veličina i kvaliteta voznog parka koji sada doseže brojku od 220 vozila.

Zadovoljstvo klijenata i najkvalitetnija usluga osnovne su misli vodilje u Taxi Cammeo, a kontinuirano razvijanje metoda i usluga koje će to postići i dugoročno održati smatraju se najvažnijim ciljem. Tako je od 01. listopada na kioscima Tiska započela prodaja Cammeo prepaid kartice, jedinstvene usluge na taksi tržištu u Hrvatskoj, nastale kao odgovor na zahtjevne potrebe klijenta i tržišta. Cammeo Card korisnicima pomaže u minimaliziranju njihove brige oko svakodnevnog prijevoza i korištenja taksi usluga, jer je s ovom karticom vožnja uvijek „u džepu“. Također, prilikom registracije kartice korisnik na istu dobiva dodatnih 20 kuna, a prilikom svake nadoplate bona i bonus  - 10% od uplaćenog iznosa. Kartica je idealna za studente i osobe s neredovitim primanjima jer je prenosiva i omogućuje lakšu kontrolu troškova, ali i za roditelje koji svojoj djeci žele omogućiti siguran prijevoz.

U 2013. godini Taxi Cammeo će nastaviti provoditi vlastitu taksi akademiju, prema primjeru mnogih europskih taksi prijevoznika, a sve u želji da svojim korisnicima doista pruži najugodnije iskustvo taksi prijevoza i najkvalitetniju uslugu. Kontinuitet brige o kvaliteti potvrđuje se kroz podatak da je Taxi Cammeo jedini prijevoznik u Europi koji radi na uvođenju ISO certifikata, a isti je prepoznat kao znak kvalitete i visoko standardizirane usluge.

U zahtjevnoj, ali ambicioznoj 2013. godini posebno treba istaknuti i vlastiti taksi softver, kojeg će se  kao jedinstven hrvatski proizvod plasirati na europsko tržište. Softver će dodatno pojednostaviti,  modernizirati, ali i ubrzati taksi prijevoz te omogućiti efikasniji rad call centra, a podrazumijeva ugradnju tablet uređaja u svako vozilo putem kojeg bi se obavljala kompletna komunikacija. Također, vlasnicima pametnih telefona bit će omogućena narudžba putem posebne Taxi Cammeo aplikacije. Kao dodatni benefit je i mogućnost takozvanog eko drive sistema kojim će se postići uštede te ekološki prihvatljivija vožnja.

Nova i luksuznija vozila, još povoljnija usluga i značajni tehnološki pomaci u poslovanju, garancija su kako će Taxi Cammeo i u idućoj godini zasluženo držati titulu najkvalitetnijeg taksi prijevoznika u Hrvatskoj.

Idi na 24sata