To je to što me zanima!

4 trika: Slušalice za iPhone mogu više nego što mislite

Bijele iPhoneove slušalice puno su više od običnih 'sluški' pa njima, osim slušanja glazbe i navigiranja playlistom, možete pomoću jednog od tri gumba i snimiti selfie
Vidi originalni članak

U beskrajnim nadmetanjima tko je bolji, Apple ili konkurencija, ovakve se značajke Appleovih proizvoda uvijek navode kao prednost koju niti jedan drugi brend nema. 

Dobro su dizajnirani, ali i nevjerojatno jednostavni za korištenje što pokazuje ovaj popis 4 neočekivane radnje koje možete obaviti slušalicama za iPhone:

1. Glazba

Jednim pritiskom srednjeg gumba započinjete reprodukciju pjesme iz aplikacije ili libraryja. Dva pritiska pauziraju pjesmu, a dva uzastopna pritiska  preskaču pjesmu, dva uzastopna i držanje srednjeg gumba ubrzavaju kroz pjesmu. Tri uzastopna pritiska vraćaju na početak pjesme, tri uzastopna i držanje srednjeg gumba premotavaju pjesmu.

2. Pozivi

Jedan pritisak srednjeg gumba odgovara na dolazeći poziv, a razgovarati možete ugrađenim mikrofonom na tipkama za glasnoću. Ako vam u trenutku razgovora pristigne drugi poziv, javljate se opet pritiskom srednjeg gumba i automatski stavljate prvi na čekanje. Ako želite ignorirati dolazni poziv, držite srednji gumb dvije sekunde.

Razgovor prekidate jednim pritiskom na srednji gumb, isto vrijedi i ako se uopće ne želite javiti. 

3. Siri

Pritiskom srednjeg gumba možete aktivirati Siri. 

4. Kamera

Jednom aktiviranu kameru možete koristiti pritiskom gumba za glasnoću.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • petra1105 14.02.2015.

    ne kuzim i dalje zas velicate taj iPhone??i onda kad kukate da vise ljudi ima ajfone a nema za kruh..

  • kampod 13.02.2015.

    Ja to mogu sve to osim siri na low-end androidu starom 3i po' godine (neki zte)... na low end androidu od prije godinu dana (vivax x45) mogu sve to samo što se siri manifestira kao google now. Ima uređaja na androidu koji sve to rade i putem glasovnih komadi, tako da ono ...

  • zg0803 13.02.2015.

    kupljen clanak.. kao i onaj nedavno zasto je iphone bolji od androida

Komentiraj...
Vidi sve komentare