To je to što me zanima!

5 besplatnih online škola u kojima možeš naučiti jezik

Učiti iz udobnosti doma - ili gdje god ti već odgovara - a k tome još i besplatno najjednostavniji je način da svladaš neki novi jezik ili usavršiš zahrđalo znanje
Vidi originalni članak

Izreka kako čovjek vrijedi onoliko koliko jezika govori već je izlizana, ali nikad nije bila točnija, a danas za učenje novih stranih jezika ne treba više plaćati školarinu ili gubiti vrijeme na putovanje do škole stranih jezika i natrag. Moguće je naučiti strani jezik na internetu - izuzetno je praktično i besplatno, evo 5 izvora za početak:

1. BBC Languages

Ovo je odličan izvor za upoznavanje s nekim jezikom prije odluke da se posvetimo učenju. Također, super je za sve koji putuju u neku stranu zemlju i žele se pripremiti jer na BBC Languages možeš naučiti osnovne fraze na gotovo 40 svjetskih jezika.

2.Duolingo

Duolingo je savršen za one koji nemaju puno vremena i imaju natjecateljski duh. Lekcije su ovdje kratke jer su se takve pokazale najučinkovitijima, a cijeli proces učenja prožet je natjecanjem - točni odgovori donose bodove, a natječeš se protiv dugih online učenika.

3. Open Culture

Ako želiš naučiti neki egzotični jezik, ovo je mjesto za tebe. Ima ovdje i engleskog, njemačkog, francuskog i drugih svjetskih jezika, međutim Open Culture ima uvjerljivo najširu ponudu od 48 jezika.

4. Learn Languages

Lekcije, ali i zabavne aktivnosti te igrice čekaju na ovoj web stranici. U ponudi je 19 jezika.

5. Internet Polyglot

Na ovom webu besplatno možete provjeriti svoje znanje te vježbati kroz razne igre, usvajanje riječi, a možete i kreirati svoju lekciju te je podijeliti s drugima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 09.03.2019.

    Preporučam https://www.penpaland.com razmjena jezik baziran web stranice

  • IvaMisic 09.09.2016.

    Coursera je odlična stranica za učenje svakakvih tema...od stranih jezika do fizike https://voliminternet.wordpress.com/2016/07/11/coursera-stranica-za-ucenje-na-daljinu/

  • paradigma_1 19.11.2014.

    puno hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare