To je to što me zanima!

Gran Turismo će postati film: Hit igra seli na velika platna

Sony je potvrdio kako je u razvoju film koji će se temeljiti na mega popularnom serijalu Gran Turismo. Ne zna se kada će biti gotov, ni kako će prilagoditi igru priči
Vidi originalni članak

Sony je potvrdio u petak kako je u razvoju film koji će se temeljiti na popularnom Playstation serijalu Gran Turismo, piše BBC.

Kažu da ne mogu otkriti više detalja o filmu i kada će biti snimljen, a uz film se trenutno vežu imena Michaela De Luce i Dane Brunetti, producenata Društvene mreže i 50 nijansi sive. 

Gran Turismo je jedan od najpopularnijih serijala za Playstation, a ove godine izlazi i šesti nastavak igre. 

Ovaj video samo je dio užitka koji nas čeka u Gran Turismu 6

Idi na 24sata

Komentari 43

  • vexvexius 28.07.2013.

    Da imam novce kupio bih PS3 samo da mogu igrat Gran Turismo...

  • KokoT 28.07.2013.

    Najgori filmovi(poslije onih tipa Rambo)su filmovi sa auto-trkama,a još gori su oni sa izmišljenim auto trkama,kao što će biti ovaj.Ne zato jer ne volim auto trke,već zato jer su jako jako nerealni...

  • Chatter 28.07.2013.

    Glupost! Film na temelju cega? Jedini Gran turismo koji je valjao je bio 4 i na ps2, Taj Sony vise ni sam nezna kojim smjerom ce razvijati igre, umjesto da pocnu izradivati igru slicnu GTA5 i daju konkurenciju koja ce biti exkluziva i da probaju napraviti igru uz bok GTA oni se bave ovakvim glupostima. Isto tako kao sto je Metal gear solid bio top proizvod za plejku i to su s*** skroz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare