To je to što me zanima!

Alcatel u Barceloni predstavlja 5 telefona, jedan je modularan?

Čak pet novih telefona trebali bi vidjeti na Alcatelovoj prezentaciji na Mobile World Congressu, a glavna zvijezda navodno je modularni telefon sličan Moto Z uređajima
Vidi originalni članak

Kako se čini, Sony neće biti jedina kompanija koja će na sajmu u Barceloni za mjesec dana predstaviti cijeli niz novih uređaja. Kako prenosi GSM Arena, Alcatel će također imati čak pet novih telefona, a iako nema previše detalja jedan bi telefon trebao biti modularan. Navodno će upravo to biti novi Idol 5. 

Modularnost će se navodno postići zamjenom stražnjeg poklopca, ali još nije poznato kakve sve module planiraju ponuditi. Mađarski Tech2 objavio je fotografije koje prikazuju stražnju stranu uređaja punu LED-ica koje bi trebale pulsirati u ritmu glazbe. Glavna kamera s dual-tone LED bljeskalicom trebala bi snimati fotografije od 13 megapikesla, a taj modularni telefon navodno će pogoniti MediaTek procesor s osam jezgri. Već se spominje i cijena koja bi trebala biti oko 320 eura.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Der Kommissar 29.01.2017.

    Žalosnije mobitele od alcatela nisam imao, a imao sam 4 ili 5 komada svih generacija. Uvijek se za nečim kaskalo, nešto se nije podržavalo, bluetooth nije bio kompatibilan sa ostalima...najbolje zaobići. Kupiš i za mjesec dana ti žao. Softverske apdejtove možep slobodno zaboraviti. Ili apdejt na najnoviji android, nema toga.

  • zastorljev616 28.01.2017.

    Haha. Nece sigurno bit 350 eura ako stavljaju 8 jezgri u njega. Poduplajte cijenu pa ce bit realnije.

  • Kakica8 28.01.2017.

    Alcatel? Fala lepa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare