To je to što me zanima!

Anonymousi su napali stranku slovenskog premijera Janše

Osim stanice stranke SDS, hakeri su napali i stranice općine Ljutomer, banke Probanka te stranice slovenske autorske agencije. Najavili su i nove prosvjede
Vidi originalni članak

Hakerska skupina Anonymous je u nedjelju srušila nekoliko slovenskih internetskih stranica, a na meti je bila i stranica Slovenske demokratske stranke, kojoj je šef novi premijer Janez Janša. 24ur javlja kako su Anonymousi tako ponovili slovenskoj vladi da zaustavi provedbu sporazuma ACTA, koje je Slovenije već potpisala.

Osim stanice stranke SDS, hakeri su napali i stranice općine Ljtomer, banke Probanka te stranice slovenske autorske agencije. U Sloveniji su najavljeni i novi prosvjedi protiv ACTA-e.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lozinka 13.02.2012.

    STOP ACTA !!!!!!!!!!!!!

  • BlackRaven 13.02.2012.

    a ima bogme i par portala koji se još nisu opredjelili.. ponovit ću vrlo jednostavno : svatko tko podržava teroristički zakon o totalnoj kontroli i gubljenju privatnosti će na svojoj koži osjetiti upravo to. Zato je čak i" predsjednik" EU naglo u panici. Svatko od vas ima nešto skriveno na hard drives- želite li da to cijeli svijet sazna? :)

  • BlackRaven 13.02.2012.

    ovaj zaboravili su slučano navest da je i NLB - iliti Nova Ljubljanska Banka također haknuta. Kao usluga svim njezinim bivšim štedišama. Badave. Reda radi. Jer su zaslužili. A zašto Vodnika JNA? Pa ima jedno 1000 razloga kome se on sve uspio zamjeriti.. Neznaš tko ga je htio dohvatiti prije - red je bio poprilično dugačak, kao i za NLB. A čuj kad imaš toliko neprijatelja onda je pametnije da šutiš u kutu. Što bi si i yusipović trebao dobro pročitati i razmisliti, i on je odoka u toj kategoriji. Hehe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare