To je to što me zanima!

Aplikacije za kreativce: Ikone na telefonu baš po vašoj želji

Dosadilo vam je plavo 'F', pitate se zašto ne bi bilo zeleno, volite minimalistički dizajn ili pak želite ekran dostojan Barbie? Isprobajte aplikacije za presvlačenje ikona
Vidi originalni članak

Umjesto cijelih tema, za one željne promjena na zaslonu njihovog iPhonea na raspolaganju su aplikacije koje mijenjaju dizajn pojedinih ikona, a ovo su tri najpopularnije besplatne opcije.

1. App Icons

Moguće ju je instalirati i na starije modele, a sadrži cijele galerije popularnih ikona u najrazličitijim stilovima, pa su tako prisutne kategorije oblika i boja, efekata, tematske, prigodne itd. Sadrži i sučelje za kreiranje vlastite ikone predlošcima pojedinih elemenata koje čine ikonu, pa možete i koristiti svoje fotografije kao pozadine. 

2. CocoPPa

 Aplikacija za iOS od 7.0 naviše mijenja vaše ikone kao i App Icons, stvaranjem vizualnog prečaca do aplikacije, pa vodite računa da ne obrišete izvornu ikonu odnosno aplikaciju. U ponudi su razni uzorci i efekti s naglaskom na zašećerenu japansku estetiku, a moguće je kroz nju mijenjati i izgled desktopa.

3. Make App Icon

Ako se smatrate kreativcem, svoje ikone možete kreirati od nule u vlastitom dizajnerskom 'studiju', a za prijenos na uređaj i olakšavanje posla trebat će vam iPhone Explorer koji omogućava pristup sistemskim mapama, te će vam dobro doći web alat () za automatsko određivanje dimenzija ikona koji ih odmah zapakirane prosljeđuje na vaš e-mail. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dorian Gray 23 22.03.2015.

    po meni cista glupost. npr, napravim novu ikonu Facebooka i program izbacuje samo precac do originalne aplikacije tako da na desktopu imate dvije Facebook aplikacije- originalnu i ovu novu, koja se otvara dulje od originalne posto je samo precac. Po meni, cista glupost, kaj cu onda, imati sve aplikacije po dva puta? mogu se eventualno staviti sve original ikone u mapu pa da se ne vide, ali nije to to.. ocjena:1

  • marduj 22.03.2015.

    Ružne Iphone ikone

  • techit 21.03.2015.

    Opet moja najdraža novinarka, sa najboljim člancima <3 <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare