To je to što me zanima!

Apple objavio da 31. listopada u Hrvatsku stiže novi iPhone 6

Novi iPhone već se neko vrijeme u Hrvatskoj može kupiti kod raznih trgovaca, a domaći će ga operateri službeno imati u svojoj ponudi od 31. listopada
Vidi originalni članak

Kao što je bilo i za očekivati, Appleovi novi telefoni u Hrvatsku stižu krajem listopada. Iz Applea su u ponedjeljak objavili da iPhone 6 i iPhone 6 Plus tijekom listopada kreću u prodaju u još 36 zemalja, a Hrvati će kod svojih operatera nove Appleove zvijezde moći potražiti od 31. listopada.

Istog dana telefon će biti u prodaji u Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji.

Telefon je u službenu prodaju krenuo 19. rujna, a ubrzo se našao u prodaji HGSpota, a potom i na eKupi, no sada bi u ponudi domaćih operatera trebao biti ipak pristupačniji. Njihove cijene i datum otvaranja prednarudžbi objavit ćemo čim stigne njihova reakcija. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • TOVARCINA_1 14.10.2014.

    ljudi su ostali negdje u meduvremenu imedu prostoru..nisi ti uopce cool ako imas iphone! i nikad nisi prvi koji ga je kupio u RH..to samo mislis a neznas da ga je neki pomorac vec odavno donio izvana...i te fore doci u kafic i pokazivat svoj iphone, a prethodno si zicao mamu za kavu...sta reci.. za 700-800 eura koliko kosta, znas sta mozes stom lovom, koliko korisnijih stvari mozes kupit, ili uzivat u tom novcu? a jesmo stvarno stoka sitnog zuba...

  • Frank Costello 14.10.2014.

    Kupio bih ga jer mi iOS više odgovara od Androida, jednostavniji je i pouzdaniji, a ima sve ono što mi treba ali toliko para nemam. Ne znam ko ima uopće te pare od prosječnih građana..

  • kamen sa srca 14.10.2014.

    Baš me briga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare