To je to što me zanima!

Appleov alat riješit će problem s nestalim iMessage porukama

Appleovi uređaji međusobno komuniciraju iMessage porukama, no ako bi prešli na neki drugi uređaj, korisnicima nisu stizale poruke prijatelja koji koriste Apple
Vidi originalni članak

Apple je napokon objavio alat koji bi trebao riješiti problem s nestalim porukama korisnika koji su se prebacili na neki drugi mobilni operacijski sustav. 

Uz novi web alat moći ćete automatski ukinuti registraciju s Appleovim iMessage sustavom, što bi trebalo riješiti muku s nestalim porukama. No, trenutno u popisu zemalja nema Hrvatske.

Naime, već nekoliko godina korisnici muku muče s porukama koje im ne stižu, iako ih prijatelji šalju. Problem se javljao jer je Apple i dalje slao poruke kroz svoj iMessage, iako je s druge strane korisnik napustio Apple. Kako se radi o sustavu koji je Appleovo rješenje, oni koji nisu isključili iMessage prije prelaska na Android ili Windowse, ostali bi bez poruka prijatelja koji su i dalje na Appleovim uređajima. Jedno je rješenje bilo da se potpuno izbriše Appleov račun. 

Sada, sve što treba je dodati telefonski broj kojem želite ukinuti registraciju na iMessage, a Appleće nazad poslati SMS kod za potvrdu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RollingTeleport 10.11.2014.

    nesto fantasticno! uistinu neocekivano!! moj zivot opet ima smisla

  • Babaluji x 10.11.2014.

    ništ to tu meni nije jasno , mene je tehnologija pregazila :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare