To je to što me zanima!

Aston Martin i karavani? Ovo se stvarno ne viđa svaki dan

Shooting Brake je novi Vanquish Zagato kojeg je Aston Martin predstavio u srijedu, a radi se o dvosjedu koji će se proizvesti u samo 99 primjeraka
Vidi originalni članak

Aston Martin nije kompanija kod koje je karavan i teretni prostor nešto što vam uopće ulazi u istu misao. No, sada se i to promijenilo. Slavna britanska kompanija u srijedu je svojoj liniji Vanquish Zagato automobila dodala Shooting Brake i Speedster. 

Prvi je u osnovi automobil karavanskih linija, ali samo s dvoja vrata. Istina, u ovom dvosjedu nećete baš prevoziti hladnjake i ormare, ali nekoliko torbi ili pas bi se mogli smjestiti. 

Speedster je kabrio dvosjed s krovom koji praktično nikad nećete podizati. Tu su još i Volante te Coupe. Inače, ovo je linija automobila koju je Aston Martin razvio s talijanskom dizajnerskom kućom Zagato

Koji god model izabrali, dobit ćete 6-litreni V12 motor s 580 konjskih snaga, a Aston Martin je otkrio i kako će proizvesti samo 325 automobila. Volante, Coupe i Shooting Brake stižu u 99 primjeraka, a Speedster u samo 28.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • komentator s marsa 03.10.2017.

    jel motor dobro podnosi plin i kolko košta ugradnja?

  • igrgic43 17.08.2017.

    Karavan, kuka, prednji pogon, dizel..

  • Anarhosindikalist 17.08.2017.

    To je ok..., čekamo daljnja poboljšanja. Npr, dizel motor i kuka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare