To je to što me zanima!

Asusu kao da je Apple uzor: ZenWatch 2 u dvije veličine

Asusov pametni sat, koji su predstavili na Computexu, dolazi s 18 kombinacija remenja i metalnog tijela, u dvije veličine, ali i s kotačićem sličnim Appleovu satu
Vidi originalni članak

U poplavi uređaja koje je Asus predstavio dan uoči službenog otvaranja Computexa puno pažnje posvetili su novom satu ZenWatch 2, koji stiže samo pola godine nakon prve verzije. Za razliku od prethodnika, ovaj će biti dostupan u dvije dimenzije (s promjerom od 49 ili 45 mm), a dizajnom ostaje dosta sličan prethodniku. Na ovom modelu su dodali i kotačić na rub sata, a iako su mnogi mislili kako bi trebao satu dati funkcije slične Apple Watchu, radi se samo o tipki za uključivanje. Dolazit će u 18 kombinacija boja i materijala, a naravno tu će biti i verzija sa Swarovski kristalima. Njegov AMOLED ekran štiti Gorilla Glass 3, a pogoni ga Qualcommov procesor. Poboljšali su otpornost na vodu, a promijenili su i način punjenja s magnetskim kabelom za razliku od prethodnog plastičnog utora.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • CptNemo 01.06.2015.

    ASUS-u može Apple bit uzor?!?! Stvarno svašta. ASUS je sinonim za ROG extreme boardove i vrlo kvalitetnu elektroniku - što Aple nikad pa niti onda neće biti.

  • marlboro man 01.06.2015.

    Pazi ovo, ima kotačić sličan appleovu satu, ali nema veze to kaj svaki normalan sat ima kotačić. Dobro da sad ne počnete govoriti da je apple izmislio ručni sat. Na kaj je svijet spao kad se recikliranje ideja smatra inventivnošću.

  • drsheldoncooper 01.06.2015.

    Čista kopija Apple Watcha

Komentiraj...
Vidi sve komentare