To je to što me zanima!

Battlefield V dobit će novi mod kojim žele udariti na Fortnite

Firestorm je novi mod za Battlefield V, kojim žele udariti na hitove poput Fortnitea, Apexa ili PUBG-a i pokazati da i oni imaju što za reći u battle royale igrama. Pitanje je - hoće li i igrači to prepoznati
Vidi originalni članak

Battle royale igre poput Apex: Legends ili Fortnitea trenutno su glavna stvar u gamingu, a Electronic Arts i Dice otkrili su noćas kako će izgledati to na Battlefieldov način.

Pogledajte video

Firestorm je novi mod koji stiže u Battlefield V u ponedjeljak i trebao bi ponuditi puno elemenata battle royale igara. Tako možete računati na padobranski skok u mapu, smanjivanje područja igre, raznu opremu, zadatke... Vozila će također igrati veliku ulogu i bit će ih 17, a među njima ćemo voziti i tenkove. Battlefield V će trenutno ponuditi samo jednu battle royale mapu (Halvøy), ali radi se o ogromnom području za igranje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 02.04.2019.

    Igrao na Playki B-V, pa ne razumijem šta oni ne mogu napraviti odmak u toj grafici da to izgkeda malo sve skupa bolje ?!? Ako im Trailer izgleda dobro zašto ne naprave igru tako grafički dobru. Nego isto sranj...... drugi pakovanja !!!!!

  • Puta Madre 25.03.2019.

    BF 4 je bog svig pucačina ovo ostalo sve je jedno veliko gubljenje vremena.Ratovanje u stvarnosti a ne neke gluposti iz 2 svijetskog rata ili pljuce iz galaksije.

  • Puta Madre 25.03.2019.

    Ajmeeee koja katastrofa od moda prebrzo se sužava krug jaooo bezveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare