To je to što me zanima!

Bill je tajni Djed Mraz: Djevojci s Reddita poklonio je igračku

Milijarder i filantrop je kao tajni Djed Mraz korisnici Reddita poslao plišanu igračku, a u njeno ime su dali nekoliko donacija. Bill joj je poslao svoju fotografiju i knjigu
Vidi originalni članak

Korisnica Reddita NY1227 poznata samo kao 24-godišnja Rachel mislila je da je njezin tajni Djed Mraz neki obični Bill. No, kada je otvorila kutiju šokirala se vidjevši fotografiju Billa Gatesa s darovima koje je dobila.

Bill Gates je većinu vremena milijarder i filantrop, ali ponekad je sasvim običan čovjek i korisnik Reddita. Tako je i ove godine sudjelovao u Secret Santa (Tajni Djedica) razmjeni darova preko Reddita. Prošle godine je u projektu sudjelovalo više od 44.000 ljudi iz 130 zemalja, a ove godine se prijavila 121.900 tajnih Djedica iz 160 zemalja.

No, kako Rachel opisuje u svom postu oduševili su je Gatesovi darovi. Osnivač Microsofta uz fotografiju joj je poklonio plišanu igračku krave, koja predstavlja donaciju prave krave koju su u njeno ime donirali jednoj obitelji. U njeno ime su donirali novac organizaciji Heifer International, a Rachel je dobila i knjigu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Frantz 22.12.2013.

    Ma bravo Bill, nek se i neki drugi milijarderi priključe akciji. Mogli bi donirati malo love za naše zaklade i udruge. One znaju kako si pripomoći

  • diba_1 20.12.2013.

    No, kada je otvorila kutiju šokirala se vidjevši fotografiju Billa Gatesa s darovima koje je dobila., obični normalni čovjek, veliki humanitarac, i ništa te nije trebalo šokirati, tako bi trebali da rade svi oni koji su umogučnosti pomoći, trebali bi slijediti njegov put, a ne živjeti u svom bogatom svjetu kao da su jedini na planeti.

  • user_258803 20.12.2013.

    Al je tajni, sve u mp3....

Komentiraj...
Vidi sve komentare