To je to što me zanima!

Birali vi ili ne, Facebook će od jeseni svima aktivirati Timeline

Tko će se odupirati Timelineu do zadnjeg trena dobit će poruku o prebacivanju na novi prikaz i imati tjedan dana da obriše ili sakrije postove koje ne želi prikazivati...
Vidi originalni članak

Tko se još nije prebacio na Timeline prikaz profila na Facebooku, ima još jako malo vremena da to sam učini. Facebook će do jeseni to učiniti za sve korisnike, tako da će vaš otpor biti uzaludan. 

Oni koji će se do zadnjeg časa odupirati Timelineu dobit će poruku o prebacivanju na novi prikaz te će im ostati tjedan dana da urede i sakriju postove koje baš i ne bi htjeli prikazati svima na profilu. Facebook se na ovo odlučio zbog jednakog iskustva korištenja za sve korisnike, a kako prenosi Zimo, drugi motivi su vjerojatniji. Timeline dolazi s poljem "nedavne aktivnosti" gdje se vidi koje ste aplikacije koristili, što bi im trebalo povećati popularnost, ali i privući developere da razvijaju aplikacije i za Facebook. 

Uz to dolazi i veliki redizajn prikaza fotografija koji bi trebao potaknuti korisnike na još više tagiranja i pregledavanja slika, koje će sada biti puno veće. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bezinspiracije 14.08.2012.

    Ne podnosim taj timeline.

  • X3Master 03.08.2012.

    timeline se može kontrolirat bez da se svi postovi brišu sam treba uhvatit 2 sata slobodnog vremena haha

  • mod 02.08.2012.

    sranje.....sve gore i gore..hvala bogu koristim face samo radi nekih kontakta sa prijateljima ali očito da sve što se mora nikad nije dobro :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare