To je to što me zanima!

Britanska kraljevska obitelj traži stručnjaka za društvene mreže

Kandidat koji dobije posao u Buckinghamskoj palači može se veseliti što će raditi samo 37.5 sati u tjednu, imat će besplatan ručak i 33 dana godišnjeg odmora
Vidi originalni članak

Iako je danas napunila 90. godina, kraljica Elizabeta II. ide ukorak s modernim trendovima pa traži stručnjaka za društvene mreže koji će se brinuti za on-line imidž kraljevske obitelji. 

Potencijalni kandidat mora biti iskusan i kreativan, a posao bi uključivao osmišljavanje strategije i vođenje online kampanja, kao i upravljanje timom ljudi te objave na raznim društvenim platformama u ime kraljevske obitelji. 

Kandidat koji prođe selekciju može se veseliti što će raditi samo 37.5 sati u tjednu, imat će besplatan ručak i 33 dana godišnjeg odmora.

Natječaj je otvoren do 24. travnja, a ako želite biti kraljičin izaslanik na internetu možete se prijaviti ovdje

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BlackWing 22.04.2016.

    dolaženje na posao u jutro, i dress code...jesi normalan.. Na posao se dolazi kad hoćeš, u bermudama, u majici bez rukava, kad ti se radi , onda povučeš ko 4 lokomotive, i obaviš za jedan dan tjedan dana posla.. Kad ti se ne radi, onda se igra biljar ili košarka na krovu zgrade..Na rolama se dolazi na posao, a ne u odijelu.. plaća je 10 puta veća, iz zgrade nemoraš izaći ako ne želiš, u prizemlju ti je i day care center za klince. , ekipa se zajebava na svakom koraku, oš grafite po zidu crtat.. Slobodno.. Znači oni bi kreativnog IT inženjera koji je security expert k tome koji bi morao prolazit dress code i etiquette, i sve ostalo i još pazit da nešto ne lane? Ej stvarno.. daj mi reci jel plaća jedno namanje milju funti mjesečno za takvo nešto? :)))

  • BlackWing 22.04.2016.

    zaboravio si navest koju plaću nude.. možda je zato ovako silna "navala" na taj posao, daj e čak došlo do novina... a svaka IT kompanija na svijetu daje bolje uvjete.. :))

  • Apokalipsični Prorok 21.04.2016.

    Na sastancima Tajnog savjeta donose se strateške odluke djelovanja masonske Velike lože Engleske i čitavog masonstva u svijetu.Danas je njezina obitelj vlasnik preko tristo dvoraca i rezidencija u kojima je oko trideset tisuća umjetničkih slika i crteža te najvrjednija zbirka dragulja na svijetu. Kraljičina obitelj je vlasnik najelitnijih imanja u Engleskoj, gotovo većine nekretnina grada New Yorka (Teatarski distrikt, 42. ulica i dr.), najveće svjetske plantaže u Mississippiju Delta and Pine Co., a vodeći je dioničar u mnogobrojnim mastodontskim vodećim svjetskim kompanijama (Rio Tinto, Royal Dutch Shell, ICI, British Petroleum, General Electric i drugih). Njezina moć u bivšim britanskim kolonijama i danas je ogromna, ona odlučuje o njihovim vladama i predsjednicima te i dalje njima vlada56. Kraljica Elizabeta odlučuje o ciljevima i zadacima svjetske masonerije, na samom je njezinom čelu i sam vrh piramide »vladara svijeta«, uz Rothschilda i Rockefellera, pripada baš njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare