To je to što me zanima!

Brzi nasljednik: Windowsi 9 stižu u travnju sljedeće godine

Kodno ime nove generacije Windowsa je Threshold, a operacijski sustav trebao bi biti najavljen na BUILD 2014. konferenciji u travnju, dok će godinu kasnije u prodaju
Vidi originalni članak

Novi Microsoftov operativni sustav Windows 9 bit će pušten u prodaju u travnju 2015. godine, piše Paul Thurrott na stranici WinSuperSite. Kodno ime nove generacije Windowsa je Threshold, a trebala bi biti najavljena na konferenciji za developere BUILD 2014. u travnju.

U Microsoftu nisu prezadovoljni "osmicom", koja je predstavljena 2012. godine. Posljednje izdanje tog sustava, opsežna i besplatna nadogradnja Windows 8.1, trenutno je u upotrebi na manje od 25 milijuna računala, što je katastrofalan rezultat.

Za razliku od dosadašnje prakse, na BUILD-u nitko neće dobiti ranu verziju Thresholda. Naime, razvoj sustava počet će tek kasnije tog mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • registrykiller 17.01.2014.

    @CptNemo moram da reagiram kad si me se uhvatio kao pijan plota. Kao prvo ja nisam prodavatelj fora nego realna osoba koja svijet oko sebe gleda širom otvorenih očiju. Kao drugo tvoje je iskustvo vidljivo iz tvojih komentara, a u kojoj djelatnosti mogu si samo misliti! Kao treće ja sa gramatikom nemam problema, a iz tvojih se komentara vidi tko to uistinu ima. Kao četvrto pojma nemaš. Kad me već vučeš za jezik!

  • old_school 14.01.2014.

    imam osmicu super je...sedmicu nisam imao...nakon nekog vremena one sve aplikacije,za koje sam mislio koji ce mi k*** postanu veoma korisne

  • deniman 14.01.2014.

    ja sam stavio osmicu prije nekih 10 mjeseci i dosada nisam imao nikakvih problema, sve radi ok, brzo i glatko

Komentiraj...
Vidi sve komentare