To je to što me zanima!

Budite na oprezu: Uništili su Marsovce, a možda će i nas...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U svojoj bizarnoj teoriji fizičar Brandenburg tvrdi kako su 'stari' Marsovci zapravo bili rasa zvana 'Cidoniani', a tragovi genocida koji je počinjen vide se i danas
Vidi originalni članak

Fizičar John Brandenburg u subotu će na godišnjem okupljanju američkog društva fizičara predstaviti svoju teoriju kojom će vjerojatno šokirati mnoge. Naime, tvrdi da je na Marsu obitavala drevna civilizacija koju je nuklearnim napadima s lica crvenog planeta 'izbrisala' druga izvanzemaljska rasa, piše Daily Mail. 

U svojoj bizarnoj teoriji fizičar tvrdi kako su 'stari' Marsovci zapravo bili rasa zvana 'Cidoniani' (Cydonians), a tragovi genocida koji je nad njima počinjen mogu se vidjeti i danas. Njegovo istraživanje temelji se na visokoj koncentraciji ksenona-129 u atmosferi Marsa te urana i torija na njegovoj površini, što je uočila letjelica Odyssey. Znanstvenici su i ranije nalazili iste elemente u svemiru, no Brandenburg je siguran da su oni ostaci nuklearnog napada. 

Upozorava kako i mi Zemljani moramo biti na oprezu te predlaže da se na Marsu postavi baza s ljudima kako bi 'saznali protiv čega se borimo'. 

Stručnjak za NLO, Nigel Watson, kaže kako dr. Brandenburg nije prvi koji donosi takvu teoriju.

- Ovakve priče i njihove varijacije daju nam ideju da je naš Sunčev sustav bio poprište nekoliko nuklearnih bitaka između vanzemaljskih posjetitelja i starosjedioca - kaže Watson. 


Idi na 24sata

Komentari 198

  • DinoAKA ljubiša 23.11.2014.

    Odmičemo se od zadrtosti korak po korak, prvo se Zemlja okretala oko sunca, pa je Zemlja bila centar galaksije, pa svemira, sad je vrijeme da se prizna da nismo mi vrhovna bića niti nikakva anomalija u svemiru.

  • nsfanrobert 23.11.2014.

    Nek pocnu sa amerikancima i jevrejima

  • 240sati 22.11.2014.

    Evo, ja sam na oprezu. I šta sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare