To je to što me zanima!

Chrome eksperiment: Spojite iOS i Android u trkaću stazu

Roll It i Racer su Chrome eksperimenti koji omogućuju da igrate istovremeno s drugim ljudima i njihovim telefonima, tabletima ili računalima na Chromeu.
Vidi originalni članak

Programeri iz Google Chromea opet su uspjeli oduševiti svojim zabavnim eksperimentima koji u prvom redu služe da bi pokazali što sve njihov browser može preko različitih uređaja i platformi.

Zbog toga su sada predstavili Roll It i Racer, dvije igre koje omogućuju da igrate s drugim ljudima i njihovim telefonima, tabletima ili računalima na Chromeu. Roll It izgleda kao Skee Ball, igra koja se može vidjeti u lunaparkovima, a sada je možete igrati na telefonu i računalu. Mobitelom ciljate i bacate lopticu, a Chrome na računalu prikazuje kamo će loptica pasti. 

Uz Racer možete izgraditi vlastite kružne trkaće staze i to možete spojiti do pet različitih ekrana. Dodirom na vaš ekran ubrzavate svoj automobil preko ostalih ekrana.

Oba eksperimenta koriste najnovije napretke u web tehnologijama i sinkronizaciji preko WebSocketsa, koji omogućuje da se podaci šalju preko raznih uređaja i servera u bilo koje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DISHONORED 04.06.2013.

    Molim te šta če mi to.Moraš naći nekoliko prijatelja,mobitele spojit i gurat se da dođeš do svog mobitela.

  • WOMANIZER 02.06.2013.

    samo moraš naći 4 prijatelja koji ga imaju! lol

  • MatejMarković 02.06.2013.

    Kao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare