To je to što me zanima!

Demonstracija moći: BMW serije 6 sa četverim vratima

Dugo očekivani BMW-ov odgovor na Mercedes CLS limuzinska je verzija serije 6. U ponudi su dva benzinska i tri dizelska motora te vrlo bogata raspoloživa oprema
Vidi originalni članak

Model sa specijalnim zadatkom konačno je stigao: tzv. “CLS-killer“, kojega iz Münchena očekujemo već neko vrijeme, stiže pod oznakom “Gran Coupe“, a od klasične je serije 6 duži točno 111 mm. 

Prepoznatljiv vanjski izgled za ovu je priliku, između ostaloga, već u startu upotpunjen ksenon svjetlima i 18-inčnim aluminijskim naplatcima, a zgodan detalj u vizualnom nastupu ovdje predstavlja prepoznatljivo treće kočiono svjetlo koje se proteže čitavim gornjim rubom stražnjeg stakla. 

Demonstracija moći nastavlja se i u kabini, gdje se među vrhunskim materijalima, uz jednako upečatljivu završnu obradu, našlo i nekih sasvim svježih dizajnerskih ideja, poput bijelog “prstena” na upravljaču.

Pod poklopcem motora može se naći jedan od dva benzinca, 640i (320 KS) ili 650i (450 KS), ali i dizelski 640d sa 313 KS. Bez obzira na odabrani, mjenjač je automatski s osam stupnjeva prijenosa, a osim klasičnog stražnjeg, za 650i nudi se i xDrive pogon na sve kotače.     

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare