To je to što me zanima!

Disk 'u oblaku': Stiže Google Drive, nudit će 5 GB prostora

Google će vjerojatno za tjedan dana predstaviti vlastiti cloud servis kojim ulaze u borbu s Dropboxom i ostalim servisima koji nude besplatne gigabajte "u oblaku"
Vidi originalni članak

Google će sljedećeg tjedna ponuditi vlastiti besplatni "cloud" servis sa 5 GB prostor, najvjerojatnije na adresi drive.google.com, piše TNW.

Ovo je još jedan u nizu servisa koji nude besplatni prostor za pohranu i backup podataka "u oblaku", poput Dropboxa, Boxa, Microsoftova Sky Drivea, a uz osnovnih 5 GB moći će se kupiti dodatni prostor. Dostupan će biti na Windowsima, Macu, Androidu i iOS uređajima. 

TechCrunch piše kako su isprobali aplikaciju u koju su se ulogirali Google računom, ali da trenutno nije aktivna. Navode i da će vjerojatno nuditi automatsku podršku za Google Docs i ostale Google dokumente. Vjerojatno će raditi kao i Dropbox, po principu mapa u koje ubacujemo datoteke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prcko001 18.04.2012.

    a jeste ili naivni ili komp.neobrazovani pa danas vas dragi ljudi mogu gledatri kroz ugasenu web kameru a o čitanju i razgledavanju vaših dokumenata na kompu da i ne prićam

  • user_130770 18.04.2012.

    U oblak ću jedino rakete ispaljivat za novu godinu, a ne stavljati svoje dokumente i važne stvari da ih svaki mulac može pogledati.

  • wozzie 17.04.2012.

    meni je to takva glupost!zašto da ja spremam nešto što oni mogu vidjeti??glupost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare