To je to što me zanima!

Dobre vibracije: Ova maska će vaš telefon pretvoriti u vibrator

Iz tvrtke IZIVIBE su se pohvalili kako je ovo kućište prva seksualna igračka koja koristi vibracije pametnog telefona. Na tržište dolazi u lipnju sljedeće godine
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da ste vidjeli sve i da vas ništa više ne može iznenaditi, razmislite opet. Tvrtka IZIVIBE osmislila je prvu seksualnu igračku koja koristi vibracije vašeg pametnog telefona kako bi vam pružila zadovoljstvo. Sve što vam treba je ovo posebno oblikovano kućište i aplikacija.

Remy Waddle, menadžer IZIVIBE-a, rekao je za Mashable kako im je cilj bio napraviti originalan proizvod koji je ujedno jednostavan i učinkovit, a nije vulgaran. 

Ovo seksualno pomagalo i kućište napravljeno je od stopostotnog silikona, a na njemu se ističe takozvana ručka koja služi kao vibrator kada uključite tu opciju na mobilnoj aplikaciji. 

Aplikacija vam daje da izaberete između sedam različitih jačina vibracija, a kućište možete koristiti i bez vibracija, odnosno kao dildo. 

Iz tvrtke navode kako su ponosni na ovaj proizvod jer vjeruju da će začiniti veze parova koji održavaju vezu na daljinu jer njihova aplikacija omogućuje upravljanje ove aplikacije i s udaljenosti. 

Ovaj proizvod trebao bi doći na tržište u lipnju sljedeće godine, no zasad se ne zna točan datum niti cijena te hoće li se aplikacija posebno naplaćivati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare