To je to što me zanima!

Dvojica Kineza pokušala su prodati bubreg za novi iPhone

Muškarci iz kineske provincije Jiangsu očajničkim mjerama su pokušali doći do novog Appleova telefona. No, plan im nije uspio te je cijeli slučaj završio na policiji
Vidi originalni članak

Oko najnovijeg modela Appleovog iPhonea redovito se digne prašina kao niti jednog drugog. Ljudi stoje u redovima kako bi prvi došli do svog primjerka, a neki su spremni i na veće žrtve.

Dvojica muškaraca iz Kine pokušala su prodati bubrege za Appleov najnoviji uređaj, iPhone 6S. Wu, jedan od muškaraca, želio je novi iPhone, ali nije ga mogao priuštiti. Njegov prijatelj, Huang, predložio je da prodaju bubrege kako bi si mogli priuštiti telefone.

Zajedno su pronašli ilegalnog agenta na internetu koji ih je uputio na zdravstvene pretrage u bolnicu u kineskom gradu Nanjingu. Međutim, agent se nije pojavio na dogovorenom sastanku.

Nakon početnog neuspjeha željeli su pronaći novog posrednika, no Wu je odustao od plana te je pokušao uvjeriti i svog prijatelja da učini isto. Huang ga nije poslušao te je Wu pozvao policiju i priznao im cijeli slučaj.

Huang je pobjegao i ne zna se gdje se nalazi, ali ni da li i dalje očajničkim mjerama pokušava doći do novog iPhonea...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Lord Pain 16.09.2015.

    pricajte vi sta hocete ali samo par ovih modela iphona i ipada se prodaju identicno kao i tisuce modela androida (negovorim samo o galaxy)

  • miko2312 15.09.2015.

    ne kuzim u cemu problem ako su sami pristali prodat dio svog tjela cemu policija se uplice, a kad se donira onda je sve ok, a kad os prodat onda kriminalno djelo, bas nedaju ljudima da probaju da zarade, me prodajem tudje organe vec svoje......

  • 15.09.2015.

    Nebi dao ni nokat za bilo koji telefon iako volim tehnologiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare