To je to što me zanima!

Kad nema ljubavi: Fejs dijeli savjete kako blokirati bivšeg

Društvena mreža želi da se osjećate ugodno dok ste tamo pa vam, u seriji savjeta za lakše korištenje, objašnjava i kako da blokirate bivšeg ili bivšu nakon prekida
Vidi originalni članak

Iz Facebooka u posljednje vrijeme dolazi sve više uputa i pojašnjenja kako što lakše i što bolje koristiti tu društvenu mrežu: od pojašnjenja promjena u postavkama privatnosti sve do simpatičnog videa, produciranog poput kratkog filmića koji objašnjava kako blokirati nekog na Facebooku ako ste, primjerice, prekinuli ljubavnu vezu i ne želite imati više kontakta s njim/njom.

- Ako ste nedavno prekinuli, možda želite malo predahnuti od nekoga i, iako se to čini ekstremnim, želite ga blokirati na Facebooku - govori glas u video koji zatim daje detaljne upute kako to učiniti u Facebookovoj aplikaciji za Android telefone.

Par iz videa ipak je dao novu šansu svojoj ljubavi, a korisnici su dobili upute i kako nekoga - odblokirati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Analizator 11.12.2014.

    Ma svaka vam cast na ovom video objasnjenju, da ovako precizno niste objasnili da postoji gumb "block/unblock" nikad to nebi saznala!!

  • borisuzelac 11.12.2014.

    a zasto bi ovo itko radio? kakve su ovo gluposti? zasto bi itko blokirao ili brisao osobu koju je volio ili koju jos uvijek voli i do koje mu je bilo stalo... sta ste vi ljudi i novine napravili od "veza i brakova"... jedan veliki cirkus... ljubav je neopisivi osjecaj i ako to osjecaj prema nekoj osobi onda ne radis ovo iz ovog besmislenog clanka, a ako to ne osjecaj prema osobi s kojom jesi onda nemoj bezveze odugovlacit jer ne znas sto ta osoba osjeca prema tebi...

  • suncokret bez okreta 11.12.2014.

    A sta cemo sa telefonskim pozivima, sms porukama i sacekusama na nama omiljenim mjestima? Kako to blokirati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare