To je to što me zanima!

Facebook posterima radnike 'gura' da prijeđu na Android

U Facebooku, naime, žele da zaposlenici koriste njihove aplikacije za Googleov operativni sustav jer takve uređaje koristi više korisnika kojima je iPhone preskup
Vidi originalni članak

Nakon što su zaposlenicima godinama dijelili Appleove pametne telefone, u Facebooku u posljednje vrijeme idu u suprotnom smjeru, pa zaposlenike posterima nagovaraju da odbace iPhone i počnu koristiti uređaje s operativnim sustavom Android, prenosi TechCrunch. Kampanja uključuje i postere s natpisima "Androidi dolaze" koji su postavljeni po uredima Facebooka.

U Facebooku, naime, žele da zaposlenici koriste njihove aplikacije za Googleov operativni sustav jer takve uređaje koristi više Facebookovih korisnika kojima je iPhone preskup. Ta praksa da zaposlenici koriste proizvode svoje tvrtke kako bi ih promovirali, odnosno, u ovom slučaju, testirali i poboljšali, poznata je i pod nazivom "dogfooding". Iako ih posteri pozivaju da iPhone zamijene za Android, mnogi facebookovci odlučili su zadržati Appleove pametne telefone i koristiti oba uređaja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cama_os 01.12.2012.

    zivio android , kill apple

  • ッi シ 29.11.2012.

    ja bio na Belle od Nokije presao na samsung galaxy s3 android i nikada vise se ne vracam! Android je super!

  • Angie5555 26.11.2012.

    ma android, kakav apple :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare