To je to što me zanima!

Fanovi Applea otkrili 'skrivenu poruku' za iPhone 5 na plakatu

Golemi transparent preko zgrade u San Franciscu u biti je napravljen od razvučenih ikona iPhonea te je to dokaz fanovima kako na novom iPhoneu dolazi i veći ekran
Vidi originalni članak

Do još jednog 'povijesnog' predstavljanja novog Appleova iPhonea ostalo je još nekoliko sati, a američka kompanija cijeli je vikend pripremala Yerba Buena centar za veliki dan. Ovo će biti i prvi novi iPhone nakon smrti Stevea Jobsa prošle godine. 

Iako je Apple cijelo vrijeme ostao tih i bez reakcije na razne glasine oko novog uređaja, fanovi oštrog oka u šarenom transparentu postavljenom na zgradu otkrili su skrivenu poruku. Nakon što su tu sliku smanjili po visini zaključili su da se radi o ikonama s iPhonea koje su bile rastegnute. 

Kako prenosi Daily mail, to je prema njima još jedan dokaz da će iPhone doći s većim ekranom jer nema drugog razloga da rastežu vlastite ikone. Iako skeptici možda neće vidjeti skriveno značenje u slici, čini se da je to dosta dug proces Appleovih marketingaša da ne bude bez razloga. 

Prezentacija koja počinje u 19 sati po našem vremenu otkrit će najvjerojatnije telefon s novim i manjim dockom, ekranom dijagonale 4 inča te redizajniranim slušalicama. Također se e spominje i NFC podrška, a gotovo sigurno telefon će doći s LTE podrškom. 

Samsung im već priprema tužbu?

Apple i Samsung tuže se po cijelom svijetu, a korejska kompanija će, prenosi Cnet, sada tužiti Apple zbog kršenja patenata u novom iPhoneu koji bi trebao doći s LTE podrškom. Radi se o tome da Samsung ima niz patenata na LTE tehnologiju, a ranije su već prijetili tužbom, izbaci li Apple uređaje s LTE-om. 

>>> Ovdje pročitajte sve o iPhoneu 5

Idi na 24sata

Komentari 13

  • krčinec 12.09.2012.

    da hrvatska napravi smartphon to bi bilo povjesno

  • General Lee 12.09.2012.

    Imam motorolu proizvedenu 1990 izgleda kao "cigla" ali još uvijek radi. Ostavljao sam je i na kiši i ispadala mi je iz ruke itd., ali izgleda k'o nova dok ovo čudo ako ti padne s 10cm visine odmah možeš kupiti novi.

  • baky126 12.09.2012.

    jos neka napisu na mjesecu da dolazi iphone

Komentiraj...
Vidi sve komentare