To je to što me zanima!

Glasine: iPhone 5S stiže već u kolovozu, novi iPadi u travnju?

Nova verzija Appleova iPhonea dizajnom će nalikovati "petici", ali će imati napredniji procesor i bolju kameru. Novi iPadi neće biti skuplji ili sa slabijom baterijom
Vidi originalni članak

Apple u kolovozu planira predstaviti dorađenu inačicu svog iPhonea, 5S, dok bi nove generacije tabletnih računala iPad, najvjerojatnije iPad 5 i iPad mini 2, mogle ugledati svjetlo dana već u travnju, piše portal iMore, navodeći izvore bliske planovima.

Prema njima, iPhone 5S u osnovnom će dizajnu nalikovati "petici", ali će imati napredniji procesor i bolju kameru.

Što se iPada tiče, Apple ne namjerava predstaviti nove inačice koje su skuplje ili imaju lošiju bateriju od sadašnjih modela. Fotografije kućišta za iPad 5 već su se počele curiti u javnost.

Podsjetimo, sadašnji model iPhonea predstavljen je u rujnu prošle godine, a glavna novost bilo je veće, izduženije kućište. U isto vrijeme predstavljena je i četvrta generacija iPada, dok je iPad mini predstavljen u listopadu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Chatter 12.03.2013.

    pa dali mogu predstaviti lošiju bateriju od one u iphonu5? čisto sumnjam

  • Chatter 11.03.2013.

    Iphone je dobar mob( petica) ali problem je sto Apple jednostavno nezna napraviti stabilan OS koji je pun bugova i svakim updateom sve gori!! Da ne govorim o posljednjem 6.1.2 koji je cista katastrofa za iphone5!! Teska lakrdija,dok je bio Steve ovakvih propusta je bilo jako malo, a sada u svakom updateu za IOS krije se jos gori bug nego sto je popravio prijasnji!! Neznam tko ce i dalje koristiti iphone ako ne promijene kvalitetu operativnog sustava koji je pao na niske grane!! Zalosno.

  • Dasek0303 10.03.2013.

    ja sam kupio xperiu arc s za 1100 kn, mob je star 4 mjeseca, ima garanciju, svu opremu i sve... mobitel je dvaput bolji od ovog iSranja i jedanput jeftiniji.. i s tim da s njim mogu sve, a na iPhoneu ne možeš ni običnu sliku poslat s drugog moba (govorim o tvorničkom) jer je cijeli zaključan... NE VALJA TE PARE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare