To je to što me zanima!

Globalna groznica: Pokemon Go premašio 30 milijuna igrača

Ta bi cifra u bližoj budućnosti mogla nastaviti rasti još brže jer, kako jutros saznajemo, Pokemon Go bi ovih dana trebao dobiti prve sponzorirane lokacije...
Vidi originalni članak

Ako je do sada još postojala bilo kakva sumnje, više je svakako nema: Pokemon Go je daleko najpopularnija mobilna igra današnice!

Naime, posljednji tržišni izvještaj sugerira kako je najnovija Pokemon igra prije par dana premašila brojku od 30 milijuna downloada te je od originalnog izlaska prije desetak dana zaradila već 35 milijuna američkih dolara.

Za usporedbu, igra je prije samo sedam dana brojala zaradu od okvirno 15 milijuna dolara, odnosno u samo pet-šest dana je zaradila još 20 nakon što je stigla u većinu europskih zemalja. Ta bi cifra u bližoj budućnosti mogla nastaviti rasti još brže jer, kako jutros saznajemo, Pokemon Go bi ovih dana trebao dobiti prve sponzorirane lokacije.

Više informacija o globalnoj Pokemon groznici donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • glinac 30.07.2016.

    igra je provaljena. pokeshite imas u radiusu 1,2,5 i 10 kilometara i to je to. preglupo

  • IgorKrizmanić_1 26.07.2016.

    Neko se pravio važana i govorio mi je odakle ja dobivam vijesti šta će biti novo u igru Pokemona Go. Biti mogućnosti čet sa svojom grupom plavih il koju drugu odberete, mogućnost čete između igrača iz te grupe, a uskoro , a možda i novom upadate da će se moći mijenajti Pokemoni Preko mobitela na mobitel

  • Judita👥 22.07.2016.

    sin kaže da ne može instalirati.))jupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare