To je to što me zanima!

Google će uz Zagreb snimati i Kostrenu, Bukovlje, Tisno...

Google će osim Zagreba snimati i Kostrenu, Bukovlje, Tisno, tako da će "posjetitelji" moći vidjeti i druge dijelove Hrvatske uključujući i Plitvička jezera.
Vidi originalni članak

Nakon što su automobili i bicikli opremljeni kamerama Google Street Viewa počeli snimati stvarnost hrvatskih gradova, pokazalo se da se na njihovoj meti, kako izvještava Netokracija, neće naći samo konture glavnih gradova. Na Googleovoj karti pokazani su točni gradovi i mjesta koja će se snimiti u kojoj državi.

"Posjetitelji" Hrvatske tako će uz Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Slavonski Brod i ostale veće gradove moći uživati u Plitvičkim jezerima, Kostreni, Bukovlju, Dardi, Erdutu, Marini, Tisnom. Na Googleovoj karti pokazani su točni gradovi i mjesta koja će se snimiti u kojoj državi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pumpi 01.09.2011.

    koji klinac će u Bukovlju snimat majke ti janje, naselja b.osanskih izbjeglic.a, koji su razmrdali slavonsku Posavinu svojim mentalitetom?

  • modiljani 01.09.2011.

    izglega da Bukovlje moraju snimiti jer su im sve ulice po Brodu izmješane, pa im zauzvrat isprave kartu, pošto već godinama to google nemože riješiti.Bravo dečki.

  • PeGO 01.09.2011.

    sve mi je jasno al mi nije jasno zašto dubrovnik neće snimat :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare