To je to što me zanima!

Google i Asus rade na tabletu koji će koštati samo 1200 kuna

Tablet bi trebao biti konkurencija Amazonovu Kindle Fire tabletu, a baš kao i on, služio bi za prodaju audio i video sadržaja te knjiga s Googleove trgovine Play
Vidi originalni članak

Google će navodno već u svibnju predstaviti tablet s ekranom od 7 inča, a jeftiniji tablet rade u suradnji s Asusom. Mogao bi se prodavati za samo 130 funti (oko 1200 kuna), prenosi Daily Mail.

Trebao bi biti izravni konkurent Amazonovu Kindle Fire tabletu, a kao i na njemu, prva namjena bit će prodaja video i glazbenih sadržaja preko Googleove trgovine. Google je nedavno preimenovao Marketplace u Play, a osim aplikacija dodali su mu i trgovinu videom i glazbom te knjižaru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Palmira2 13.03.2012.

    Obrati pažnju na rečenicu : on bi služio za prodaju a/v sadržaja s gooogleove trgovine play...Što odmah budi zvona za uzbunu, jer nisu naveli koji OS će imati, te koje mogućnosti nadogradnje kao i konektore (vaanjske). Jer je totalno beskoristan ma da je i za 1 kunu AKO ćeš s njime moći pristupiti SAMO tom jednom sadžaju bez mogućnosti da radiš išta drugo, i bez da ga moraš detaljno haknut/otključat prvo da bi služio nečemu.

  • takeover 13.03.2012.

    Google i Asus rade na tabletu od 1200kn, a t-mobile, vip i ostala ekipa rade na planu kako taj tablet prodat za 3500 kn

  • Ovca009 12.03.2012.

    a sta se radi s tabletom? Mislim nes korisno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare