To je to što me zanima!

Google na droidconu Zagreb predstavlja novi Android N

Woytek Kaliciński iz Googlea predstavit će Android N na droidconu,a Erik Hellman koji je radio u Spotifyju i Sonyju govorit će o čestim greškama Android developera
Vidi originalni članak

Objavljeni  su keynote predavači konferencije droidcon Zagreb koja će se krajem travnja (27.-29.4.) održati u Hotelu Antunović, a radi se o Wojteku Kalicińskom iz Googlea koji će ovom prilikom predstaviti novu verziju Androida za 2016. godinu - Android N u predavanju „What’s new in Android“, te o Eriku Hellmanu koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u tvrtkama poput Spotify i Sony, a koji će održati predavanje pod nazivom  „10 common mistakes that Android developers do“.

Zadnjih mjeseci puno se pričalo o tome što nam novi Android donosi, a prva verzija Androida N tako je već i ugledala svjetlo dana oduševivši Android zajednicu. Na droidconu Zagreb ćete imati mogućnost iz prve ruke čuti sve o promjenama i funkcijama nove verzije Androida koje nam je Google pripremio: od mogućnosti rada u više prozora, interaktivnih notifikacija, preko blokiranja pojedinih brojeva do optimizacije trajanja baterije. Organizatori ističu kako je dolazak Googlea na konferenciju rezultat višemjesečnih pregovora budući da Google pomno bira konferencije na kojima će prezentirati svoje novitete, stoga su vrlo ponosni da je upravo droidcon Zagreb jedna od tih. Drugi dan konferencije otvorit će Erik Hellman, čest i drag gost globalnih droidcon konferencija čiji su blogovi i knjiga „Android Programming: Pushing the limits" osnovna  literatura svakog Androidaša. 

Osim istaknutih keynotea lista droidcon Zagreb govornika već sad izgleda prilično primamljivo tako da će svoje predstavnike na konferenciji imati i niz drugih svjetski poznatih tvrtki kao na primjer Sony, BlablaCar, Groupon, Paypal, Shazam, Gradle, Jetbrains, no ne smijemo zaboraviti spomenuti i domaće snage Infinum, Five, UX Passion, Undabot, troido i tako dalje. 

Među partnerima ovogodišnjeg droidcona Zagreb našle su se, između ostalog, i globalne tvrtke poput Vodafonea, Toptala, ARMa, te Ubera koji je za posjetitelje konferencije pripremio i posebnu ponudu od 50% popusta na dvije vožnje, a važno je za istaknuti da su i lokalne tvrtke prepoznale značaj ovog događaja te su tako droidcon Zagreb podržali i Asseco, Undabot, Decode, Trikoder, Five, troido... Ukoliko i vi želite svoju tvrtku predstaviti na konferenciji u izlagačkom dijelu, ili želite ostvariti neki oblik suradnje, javite se na info@droidcon.hr, a sve ostale podsjećamo da svoju Early Bird kotizaciju po cijeni od 800 kn kupe do 15.4.!  

Prvih 10 čitatelja 24sata koji na droidconzg@gmail.com pošalju mail sa sadržajem „24 sata me vodi na droidcon Zagreb!“ dobit će popust od 10% na kupnju kotizacije!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare