To je to što me zanima!

Android po vašem ukusu: Uz ovaj test prilagodite si telefon

MyAndroid test je Googleov online alat koji bi korisnicima trebao pomoći da telefon potpuno prilagode sebi i onome što od njega očekuju kako bi bili produktivniji ili informiraniji
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih prednosti Googleova Androida je mogućnost da telefone potpuno prilagodimo sebi, no u gomili aplikacija, widgeta i raznih alata, mnogi se mogu lako izgubiti i teško se odlučiti oko onoga kako želimo da naš telefon izgleda.

Google je sada napravio jednostavan test koji bi nam trebao pomoći u tome da telefon bude puno bliži onome tko ste vi i što očekujete od telefona. MyAndroid test je alat koji će vas kroz niz jednostavnih pitanja voditi do savršenog iskustva s Androidom. Za razliku od iskusnih korisnika koji su dobro upoznati sa svakim detaljem svog telefona i razne widgete i launchere mijenjaju na tjednoj bazi, ovo je više namijenjeno prosječnom korisniku koji se time baš i ne zamara. 

Google će vas ispitivati o vašim željama oko različitih boja, izgleda pozadinske slike, svojih vještina, glavnih informacija i drugih detalja koji će reći kakav ste korisnik. Na kraju ćete dobiti Googleov prijedlog okvirnih tema sa pozadinskom slikom, paketima ikona, widgetima i launcherima, ali i linkovima da skinete te aplikacije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Der Kommissar 13.03.2017.

    Drska reklama za njihov google keyboard. Clickbait i false advertizing, reklo bi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare