To je to što me zanima!

Google predstavio novi izgled vlastite tražilice fotografija

Fotografije će na tražilici za nekoliko dana biti prezentirane u obliku filmske vrpce, što bi korisnicima trebalo omogućiti brži pregled za koji će dovoljna biti tipkovnica
Vidi originalni članak

Google je znatno izmijenio svoju tražilicu fotografija kako bi funkcionirala brže i bolje, izvijestila je danas ta tvrtka. Fotografije će na tražilici za nekoliko dana biti prezentirane u obliku filmske vrpce, što bi korisnicima trebalo omogućiti brži pregled za koji će im dovoljna biti tipkovnica. Ispod vrpce bit će prikazana uvećana fotografija koju korisnik želi vidjeti.

- Uz pomoć povratnih informacija korisnika i webmastera redizajnirali smo Google Images radi boljeg pretraživanja - napisao je Googleov product manager Hongyi Li na svom blogu, dodavši i kako će promjene rezultirati bržom, pouzdanijom i ljepšom tražilicom.

Li navodi kako bi se promjene trebale svidjeti i webmasterima jer će detaljne informacije o fotografijama biti prikazane odmah ispod njih, što znači da korisnik neće morati prijeći na novu stranicu da bi saznao nešto više o fotki koja ga zanima. Neke ključne informacije, kao što su naziv stranice na kojoj se fotografija nalazi, domena i veličina, bit će istaknutije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • WOMANIZER 26.01.2013.

    odvratno mi je ovo i preglupo, i uopće ne znam kako ću se i hoću li se priviknuti na ovo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare