To je to što me zanima!

Googleov šef objašnjava kako se lako možete riješiti iPhonea

Vodič za one koji razmišljaju o prebacivanju s iPhonea na Android nudi osnovne savjete i postupke za prebacivanje pošte, fotografija, glazbe i popisa kontakata
Vidi originalni članak

Googleov direktor Eric Schmidt na svom Google+ profilu objavio je detaljni vodič za one koji razmišljaju o prebacivanju s iPhonea na Android telefone. U postu navodi potrebne korake koje treba poduzeti kod selidbe email računa, fotografija, glazbe i kontakata te ističe prednosti Googleova operacijskog sustava i hardvera na novim telefonima.

Schmidt navodi kako se puno njegovih prijatelja odlučilo preseliti na Android, a da novi telefoni poput Galaxyja S4, Motorole Droid Ultra ili Nexusa 5 imaju bolje ekrane, brži su i imaju puno intuitivnije sučelje. Oni su sjajni božićni poklon za iPhone korisnika, navodi Schmidt. 

- Kao i ljudi koji su se prebacili s PC-a na Macove, vi ćete se prebaciti s iPhonea na Android i nikada nećete gledati natrag jer će sve biti u cloudu, sigurno, a imate toliko izbora pred sobom - piše Schmidt. 

Sam vodič nudi prilično osnovne savjete, Schmidt u postu navodi što trebaju raditi PC i Mac korisnici, a nudi i preporuke programa koji će zamijeniti Appleove verzije. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • strmi007 04.12.2013.

    naravno

  • izo_1 02.12.2013.

    neka ovaj iz google bolje šuti, prvi telefon koji je normalno i jednostavno i brzo radio osnovne stvari je iphone , sve drugo je bilo ribanje mozga isfustriranih programera na drugim markama, i dalje je OS za mene ispred mada otkad je umro Jobs nekako mi smrdi na pad konkurentnosti...o google od toliko para stao izmišljati toplu vodu pa samo u zadnje vrijeme kompliciraju i najosnovnije stvari ..ako ovako nastave gubit če korisnike , ali to je nornalno u toj industriji..nitko ne traje vječno...

  • 27.11.2013.

    mislim da je najlakši način da ga se rokne od zid..

Komentiraj...
Vidi sve komentare