To je to što me zanima!

Hakeri najavili napad na 'Fejs', stručnjaci pozivaju na oprez

Hakerska grupa Anonymous napad na društvenu mrežu Facebook najavila je za subotu 5. studenog. Stručnjaci savjetuju složene lozinke i pažnju pri surfanju
Vidi originalni članak

Kompanija Kapersky objavila je vodič za korisnike društvene mreže Facebook nakon što je hakerska grupa Anonymous objavila da će u subotu ''napasti'' mrežu, piše CNET.  Stručnjaci umiruju i tvrde kako se Facebook pobrinuo za zaštitu, ali ipak preporučuju oprez. 

Mogućnosti da napad ošteti samu strukturu mreže su jako male, ali bi mogao dovesti do ''provaljivanja'' lozinki. 

Iz Kaperskyja korisnike savjetuju da koriste složene lozinke i ne dijele svoje podatke. Također, preporučljivo je koristiti opcije sigurnog surfanja i pripaziti kod preuzimanja aplikacija. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • MihailoPreočanin 05.11.2011.

    Anonymous.S njima se nije za šaliti. Ako žele nešto napraviti to će i učiniti.Provalili su u FBI-evu bazu podataka, a o napadu na Sony da ne govorim.Facebook je za njih mačji kašalj.Oni ne žele krasti podatke,nego ih zaštititi jer Facebook prodaje informacije državnim vladama.Facebook zna više o nama nego što zna naša obitelj. We are Anonymous, We are legion, We don't forgive, We don't forget, United as one, Divided by zero, Expect us. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-u_4FTVg5fs#!

  • user_115333 04.11.2011.

    Fala bogu da se neko odlucio na to,ajmo decki srusite to sranje vise :-)

  • marco9513100 04.11.2011.

    kolko sam ja shvatil anonymus ne želi napasti nas "obične" građane i krasti nam podatke nego baš uništit facebook ovak jer nam krši privatnost..jelda??

Komentiraj...
Vidi sve komentare