To je to što me zanima!

Honor 9 postao još napredniji, krajem srpnja stiže u Hrvatsku

Huaweijev podbrand Honor sada je predstavio svoju novu zvijezdu za europsko tržište. Kako se doznaje, kraj srpnja je najraniji termin kad bi telefon mogao stići kod nas
Vidi originalni članak

Nakon što smo ga prije par tjedana vidjeli u Kini, Honor sada i na europskom tržištu predstavio svoj najnoviji top model Honor 9. 

Nasljednik prošlogodišnje osmice slijedi sličan dizajnerski smjer sa staklenom pozadinom, a glavna razlika je selidba senzora otiska prsta na prednju stranu uređaja kao na Huaweiju P10. 

Straga su kamere od 12 i 20 megapiksela, koje podržavaju 2x optički zum, prednja je 8 megapikselna, a iz Honora se hvale da su poboljšali selfije. Stražnje kamere snimaju i 4K video. 

Telefon pogoni Kirin 960 procesor kakav smo vidjeli na P10 uz 4 GB RAM-a i najnovije EMUI sučelje. 

Što se tiče cijene, ona je na europskom tržištu 450 eura, a kako se doznaje, uređaj će za isporuku kod nas biti dostupan krajem srpnja.  No, konačna cijena i datum dolaska još nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 29.06.2017.

    Imam službeni Honor8 i samo riječi hvale, kvaliteta izrade je nadmoćna naspram S6 koji mi je privatni, kamera je također bolja, mobitel je općenito brži od S6 jedino što mi se na S6 više sviđa ekran, u svakom slučaj ne sumnjam da će bit odlična alternativa S7 i P9.

  • ZagrebU❤ 29.06.2017.

    U Kini ce bit 300€. Kod nas 450€. Prekrasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare