To je to što me zanima!

Honor prvi put ušao u Top 5 vodećih proizvođača u Europi

Honor je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3% na godišnjoj razini, pokazao rast od 116% u odnosu na prethodnu godinu
Vidi originalni članak

Honor je uoči predstavljanja novih inovacija ovoga vikenda na sajmu Mobile World Congres objavio kako su po prvi put, otkad samostalno posluju, ušli među TOP 5 proizvođača pametnih telefona na europskom tržištu!

Prema posljednjem Canalys izvješću, Honor je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3% na godišnjoj razini, pokazao rast od 116% u odnosu na prethodnu godinu. Na taj je način HONOR jedini brend koji je ostvario troznamenkasti rast tijekom ovog razdoblja.

PREKLOPNI A TANAK Honor Magic V2 stigao u Europu i dobio posebnu Porsche verziju, zna se i koliko će stajati kod nas

- Ovaj rezultat ne samo da naglašava sve veće prihvaćanje i popularnost Honora među europskim korisnicima, već naglašava i njegovu stratešku snagu u snalaženju u visoko konkurentnom okruženju u industriji pametnih telefona - navode iz kompanije.

Navode i da se očekuje oporavak tržišta u ovoj godini te su fokus stavili na umjetnu inteligenciju i značajke usmjerene na korisnika, čime, navode, postavljaju temelje za trajni uspjeh i utjecaj u oblikovanju budućih trendova pametnih telefona.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare